Fructal povlači Frutek kašice u regiji, hrvatsko tržište sigurno

Bez autora
Jul 11 2010

Fructal sa slovenskog, bosanskohercegovačkog i crnogorskog tržišta povlači dio dječjih kašica Frutek, priopćili su danas iz te kompanije, demantirajući kako se sporne kašice prodaju i na hrvatskom tržištu. Sigurnost i kakvoća su nam daleko najvažniji, tako da su iz preventivnih razloga odlučili opozvati neke od okusa Fruteka u Sloveniji, BiH i Crnoj Gori. Odluka je donesena jer je na proizvodnoj liniji otkriveno da je kod proizvođača staklene ambalaže, društva Vetropack Straža, došlo do određenih odstupanja i samim time do mogućnosti deformacija unutar staklene ambalaže, koja bi se mogla slomiti prilikom uporabe. Na hrvatskom tržištu takvih proizvoda nema, odnosno svi su njihovi proizvodi robne marke Frutek, kako kašice tako i sokovi, u Hrvatskoj sigurni i kvalitetni...

Fructal povlači Frutek kašice u regiji, hrvatsko tržište sigurnoFructal sa slovenskog, bosanskohercegovačkog i crnogorskog tržišta povlači dio dječjih kašica Frutek, priopćili su danas iz te kompanije, demantirajući kako se sporne kašice prodaju i na hrvatskom tržištu.

- Sigurnost i kakvoća su nam daleko najvažniji, tako da smo se iz preventivnih razloga odlučili opozvati neke od okusa Fruteka u Sloveniji, BiH i Crnoj Gori. Odluka je donesena jer je na proizvodnoj liniji otkriveno da je kod proizvođača staklene ambalaže, društva Vetropack Straža, došlo do određenih odstupanja i samim time do mogućnosti deformacija unutar staklene ambalaže, koja bi se mogla slomiti prilikom uporabe - kaže Drago Kavšek, predsjednik uprave društva Fructal, ističući kako na hrvatskom tržištu takvih proizvoda nema, odnosno da su svi njihovi proizvodi robne marke Frutek, kako kašice tako i sokovi, u Hrvatskoj sigurni i kvalitetni.

Na internetskim stranicama tvrtke prije nekoliko je dana, podsjetimo, objavljeno da je Fructal iz prodaje povukao četiri proizvoda s nadnevkom proizvodnje od 25. svibnja do 24. lipnja 2010., a riječ je o voćnim kašicama s okusom marelice i kruške, šljive, breskve i riže te jabuke u pakiranjima od 120 g.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik